Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty...
fot. pixabay.com

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 1

Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty kiszonej. Jeśli jest bardzo kwaśna, możesz ją dodatkowo przepłukać. Następnie zalej kapustę wodą i gotuj na wolnym ogniu przez 45 min.

Zobacz również

Menedżer Roku Regionu Łódzkiego 2023 | REGULAMIN KONKURSU

Lechia jako pierwsza wygra w Łęcznej? Szymon Grabowski: Nie myślimy o remisie

Lechia jako pierwsza wygra w Łęcznej? Szymon Grabowski: Nie myślimy o remisie

Polecamy

„Neapol. Łakomym okiem” to przewodnik smakowity. Ze scudetto SSC Napoli w tle

„Neapol. Łakomym okiem” to przewodnik smakowity. Ze scudetto SSC Napoli w tle

Tomasz Tułacz: Chcemy wygrać, a w innych meczach trzymamy kciuki za "Pasy"

Tomasz Tułacz: Chcemy wygrać, a w innych meczach trzymamy kciuki za "Pasy"

Jest decyzja w sprawie bramkarza Wisły Kraków

Jest decyzja w sprawie bramkarza Wisły Kraków