https://gazetakrakowska.pl
reklama
Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Kelnera Roku


Swoją przygodę w gastronomii zaczęłam od wolontariatu w schronisku górskim, gdzie z okienka krzyczało się: "zupa pomidorowa numer 4". Teraz pracuję w restauracji Folga, wyróżnionej odznaczeniem Bib Gourmand. Wiele się zmieniło, ale nie moje podejście. Przede wszystkim podczas obsługi gości chcę, żeby czuli się trochę jak w domu u babci, żeby wiedzieli, że ktoś po prostu będzie się nimi opiekować.


Czasami wnętrza restauracji, nazwy dań czy wielkie lodówki z winem mogą przytłoczyć. Dlatego stawiam na komfortowy profesjonalizm.




____________


UWAGA! Ważna informacja dla osób

zgłoszonych do nagrody:

warto zadbać o swoją prezentację

w plebiscycie - można dodać zdjęcia

i opis lub zaktualizować dane


KLIKNIJ i EDYTUJ prezentację

____________


Czytaj więcej o plebiscycie

na www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku