Wybieramy Kelnera Roku
Swoją przygodę w gastronomii zaczęłam od wolontariatu w schronisku górskim, gdzie z okienka krzyczało się: "zupa pomidorowa numer 4". Teraz pracuję w restauracji Folga, wyróżnionej odznaczeniem Bib Gourmand. Wiele się zmieniło, ale nie moje podejście. Przede wszystkim podczas obsługi gości chcę, żeby czuli się trochę jak w domu u babci, żeby wiedzieli, że ktoś po prostu będzie się nimi opiekować.
Czasami wnętrza restauracji, nazwy dań czy wielkie lodówki z winem mogą przytłoczyć. Dlatego stawiam na komfortowy profesjonalizm.
____________
UWAGA! Ważna informacja dla osób
warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia
i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie
na www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku