Wybieramy Kucharza Roku
Chef, dla którego kuchnia to nie tylko zawód, lecz przede wszystkim styl życia i największa pasja. Ciągle poszukuje nowych smaków, tekstur i sposobów ich łączenia.
"Zero waste" to dla niego nie tylko pusta fraza, lecz autentyczna filozofia, którą konsekwentnie wprowadza w życie kulinarne. Zawsze stawia na najwyższą jakość produktów. Sery sprowadzane prosto z francuskich serowarni, a ślimaki pochodzące z ekologicznych upraw — to tylko niektóre elementy w bogatej palecie składników, jakich używa w swojej kuchni.
Poza pracą, z pasją oddaje się fotografii i muzyce. Nieustannie poszukuje miejsca do tworzenia i kreowania.
____________
UWAGA! Ważna informacja dla osób
warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia
i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie
na www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku