Wybieramy Kucharza Roku
Swoją pełną pasji drogę zawodową rozpoczął prawie 20 lat temu. Doświadczenie kulinarne zdobywał między innymi w hotelu Belvedere w Zakopanem, Aries Hotel &SPA w Zakopanem oraz krakowskich Qubus oraz Best Western.
Wyjątkowe umiejętności doskonalił również w znanych krakowskich restauracjach, takich jak Wierzynek i Hawełka. Restauracja Studio Qulinarne w Krakowie, gdzie był szefem kuchni, zdobyła rekomendację przewodnika Michelin.
W kuchni ceni sobie niezależność, kreatywność oraz różnorodność, które podkreśla w każdym przygotowanym daniu. Doskonale łączy tradycję z nowoczesnością, stawiając na lokalne produkty oraz wykorzystując nowoczesne techniki kulinarne. Nieustannie poszukuje nowych wyzwań kulinarnych, dzięki którym, przełamując utarte standardy, prowokuje odważnym zestawieniem smaków.
____________
UWAGA! Ważna informacja dla osób
warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia
i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie
na www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku