MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowywanie kiszonek i kwaszenie to proces, jakim jest...
fot. unsplash.com/Ray Shrewsberry

Naturalne sposoby konserwowania żywności to nie tylko te przodków. Naukowcy rozwijają nowe metody - biokonserwanty

Kiszenie i kwaszenie

Przygotowywanie kiszonek i kwaszenie to proces, jakim jest zamiana cukru na kwas mlekowy. Metodą tą utrwalamy szereg produktów sezonowych, najpopularniejszymi kiszonymi warzywami są kapusta i ogórki.

Zobacz również

40 Biegu Grzymalitów w Chodzieży cz. III dzieci

40 Biegu Grzymalitów w Chodzieży cz. III dzieci

Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

NOWE
Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

Polecamy

Mathys Rondel wygrał ORLEN Wyścig Narodów 2024

Mathys Rondel wygrał ORLEN Wyścig Narodów 2024

Wybuch gazu w Zakopanem. Jedna osoba została poszkodowana

Wybuch gazu w Zakopanem. Jedna osoba została poszkodowana

Akcja ratunkowa w Skamieniałym Mieście. Pomocy medycznej wymagał poszkodowany turysta

Akcja ratunkowa w Skamieniałym Mieście. Pomocy medycznej wymagał poszkodowany turysta