Wybieramy Kucharza Roku
Executive Chef w AC Hotel by Marriott Kraków, Rafał Drobniak to szef kuchni z pasją oraz prawie 20-letnim doświadczeniem w restauracjach i hotelach, w tym kurortach (Czarny Potok, Hotel Heron) i hotelach międzynarodowych sieci w Polsce.
Przez ostatnie cztery lata Rafał był Szefem Kuchni w DoubleTree by Hilton Kraków Hotel & Convention Center oraz Hampton by Hilton Kraków, odpowiadając za dwie restauracje i centrum kongresowe dla ponad tysiąca osób.
Posiada bogate doświadczenie w pracy z grupami międzynarodowymi m.in. arabskimi, indyjskimi i azjatyckimi, tworząc dedykowane menu oraz kierując się specjalnymi preferencjami i rekomendacjami żywieniowymi.
Osobiście odpowiadał za kulinarne doznania uczestników licznych imprez okolicznościowych i prestiżowych bankietów, w tym cateringów dla Ambasady USA w Polsce, Prezydenta RP oraz kilku wydarzeń VIP odbywających się w Centrum Kongresowym ICE i Tauron Arenie w Krakowie.
Współpracował z wieloma szefami kuchni i dietetykami drużyn sportowych, w tym z kilkoma pierwszorzędnymi polskimi drużynami piłkarskimi oraz narodowymi reprezentacjami siatkówki USA, Kanady, Rosji, Francji i Niemiec. Zarządzał cateringiem Mistrzostw Europy w piłce ręcznej oraz Final Four Volleyball Champions League.
____________
UWAGA! Ważna informacja dla osób
warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia
i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie
na www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku