Wybieramy Kucharza Roku
Executive Chef restauracji La Rossa już od 13 lat, zdobywca „czapki” w latach 2018 - 2020 - odznaczenia rekomendowanego przez żółty przewodnik „Gault & Millau”. Sekretarz Komisji Rewizyjnej w Stowarzyszeniu Małopolskich Kucharzy i Cukierników oraz członek Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, z ramienia którego pełni funkcję Ambasadora Powiatowego Zespołu nr 4 Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych w Oświęcimiu . Szerszej publiczności dał się poznać jako uczestnik III edycji programu Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia, gdzie przez wiele tygodni gotował pod okiem samego Wojciecha Modesta Amaro, zdobywcy pierwszej w Polsce "gwiazdki" Michelin. Przez ostanie lata otworzył w naszym rejonie kilka prężnie działających do dnia dzisiejszego restauracji. Współtworzący kulinarne show Bitwa Smaków – Tradycja kontra Nowoczesność.
- Kliknij i odwiedź stronę na Facebooku
- Kliknij i odwiedź stronę internetową
- Telefon dla klientów: 666474370
____________
UWAGA! Ważna informacja dla osób
warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia
i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie