Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
27 z 53
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez...
fot. Andrzej Banas / Polska Press

Zator. Co decyduje o wyjątkowym smaku karpia? Liczy się kunszt kulinarny, ale równie ważny jest właściwy dobór ryby [ZDJĘCIA]

Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez karpia. Zanim jednak trafi on na stoły odbywa się długi cykl hodowli, nawet do trzech lat. Konkretnie w przypadku zatorskiego wynosi dwa lata. Dzięki temu, że ryba jest młoda, jej mięso jest smaczniejsze. Zdjęcia wykonywane były w Rybackim Zakładzie Doświadczalnym z Zatorze i na stawach w Spytkowicach

Zobacz również

Saperzy z Podjuch zneutralizowali bombę z II wojny światowej [ZDJĘCIA]

NOWE
Saperzy z Podjuch zneutralizowali bombę z II wojny światowej [ZDJĘCIA]

AKS SMS Łódź przeprowadził akcję otwarte drzwi do piłkarskiego  klubu ZDJĘCIA

AKS SMS Łódź przeprowadził akcję otwarte drzwi do piłkarskiego klubu ZDJĘCIA

Polecamy

Aż trzech liderów na dwie kolejki przed końcem Turnieju Kandydatów

Aż trzech liderów na dwie kolejki przed końcem Turnieju Kandydatów

Włoski klub z Polakami w składzie prowadzi w finale o tytuł mistrzowski!

Włoski klub z Polakami w składzie prowadzi w finale o tytuł mistrzowski!

Iga Świątek ma apetyt na kolejne Porsche? ''Zawsze się znajdzie dodatkowe miejsce''

Iga Świątek ma apetyt na kolejne Porsche? ''Zawsze się znajdzie dodatkowe miejsce''