Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
46 z 53
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez...
fot. Andrzej Banas / Polska Press

Zator. Co decyduje o wyjątkowym smaku karpia? Liczy się kunszt kulinarny, ale równie ważny jest właściwy dobór ryby [ZDJĘCIA]

Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez karpia. Zanim jednak trafi on na stoły odbywa się długi cykl hodowli, nawet do trzech lat. Konkretnie w przypadku zatorskiego wynosi dwa lata. Dzięki temu, że ryba jest młoda, jej mięso jest smaczniejsze. Zdjęcia wykonywane były w Rybackim Zakładzie Doświadczalnym z Zatorze i na stawach w Spytkowicach

Zobacz również

Antyszczepionkowcy rosną w siłę. Tak wielu odmów szczepień jeszcze nigdy nie było

NOWE
Antyszczepionkowcy rosną w siłę. Tak wielu odmów szczepień jeszcze nigdy nie było

Filip Grodowski wraz z singlem "Ambiwalencje" rozpoczyna nowy etap w karierze [WIDEO]

NOWE
Filip Grodowski wraz z singlem "Ambiwalencje" rozpoczyna nowy etap w karierze [WIDEO]

Polecamy

Marcin Dorociński dubbinguje Marka Wahlberga w filmie "Mój pies Artur" [WIDEO]

Marcin Dorociński dubbinguje Marka Wahlberga w filmie "Mój pies Artur" [WIDEO]

Będzie wielki powrót do Wisły Kraków? Piłkarz jest zainteresowany

Będzie wielki powrót do Wisły Kraków? Piłkarz jest zainteresowany

Nowy rektor Uniwersytetu Jagiellońskiego wybrany!

Nowy rektor Uniwersytetu Jagiellońskiego wybrany!