1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Paweł Ochman, autor książki „Kasze w roślinnej kuchni...
fot. Fot. materiały prasowe

Paweł Ochman, autor książki „Kasze w roślinnej kuchni regionalnej” i ekspert kulinarny kampanii „Lubię kaszę – kasza na stół, na zdrowie, na co dzień” przedstawia charakterystyczne dla Lubelszczyzny i Podlasia dania, łącząc tradycję ze szczyptą nowoczesności. Zobaczcie przepisy!. Na zdjęciu pieróg jaglany.

2 z 6
Podcos – danie z pęczaku i kapusty.
fot. Fot. materiały prasowe

Podcos – danie z pęczaku i kapusty.

3 z 6
Pieróg jaglany – danie z kaszy jaglanej i śliwek.
fot. Fot. materiały prasowe

Pieróg jaglany – danie z kaszy jaglanej i śliwek.

4 z 6
Buza – niezwykły napój z kaszy jaglanej.
fot. Fot. materiały prasowe

Buza – niezwykły napój z kaszy jaglanej.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ogień w centrum Krakowa. Pożar przeniósł się na dach sąsiedniego budynku

Ogień w centrum Krakowa. Pożar przeniósł się na dach sąsiedniego budynku

15 lat temu osuwiska rozsypały budynki w Kłodnem i Łyczance niczym domki z kart

15 lat temu osuwiska rozsypały budynki w Kłodnem i Łyczance niczym domki z kart

Eddy Wata i Łobuzy rozgrzali klub Energy 2000 w Przytkowicach!

Eddy Wata i Łobuzy rozgrzali klub Energy 2000 w Przytkowicach!

Zobacz również

Nocny wypadek na trasie S7 pod Krakowem. Samochód zderzył się z sarną

Nocny wypadek na trasie S7 pod Krakowem. Samochód zderzył się z sarną

Motozlot pod Krakowem. Będą zabytkowe motocykle i samochody. Nawet sprzed wieku!

Motozlot pod Krakowem. Będą zabytkowe motocykle i samochody. Nawet sprzed wieku!