MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W Restauracji w Molo w Osieku (ul. Główna 231A) dostępna...
fot. Archiwum restauracji

Ile trzeba zapłacić za miseczkę zupy, przystawkę czy kawałek mięsa? Najdroższe restauracje Małopolski zachodniej

W Restauracji w Molo w Osieku (ul. Główna 231A) dostępna jest ciekawa przystawka - tatar z polędwicy wołowej. W składzie: marynowany rydz, korniszony, cebula, musztarda, majonez tryflowy, kurze żółtka. Cena - 29 zł. Stek z polędwicy wołowej z frytkami z batatów, fasolką szparagową, grillowanymi pomidorkami, marchewką, pak choi i sosem do wyboru – demi glace, pieprzowy lub grzybowy kosztuje 69 zł. Najdroższe danie w restauracji i jedno z najdroższych w regionie to grillowany stek z jelenia, smażowane ziemniaki i kurki, grillowany kalafior romanesco, mus gruszkowwy, sos demi glace z gorzką czekoladą. Kosztuje 76 zł.

Zobacz również

Piłkarskie gwiazdy zagrały w Krakowie. Był Puchar Świata i szczytny cel!

Piłkarskie gwiazdy zagrały w Krakowie. Był Puchar Świata i szczytny cel!

Juwenalia 2024. „Rozkręćcie to miasto!” Zlot aut, limuzyna, turecki dywan i prezydent

Juwenalia 2024. „Rozkręćcie to miasto!” Zlot aut, limuzyna, turecki dywan i prezydent

Polecamy

Były piłkarz Cracovii w nowej roli. Jedzie na mistrzostwa Europy

Były piłkarz Cracovii w nowej roli. Jedzie na mistrzostwa Europy

Kilka wariantów dla strefy czystego transportu. Ostateczna decyzja po konsultacjach

Kilka wariantów dla strefy czystego transportu. Ostateczna decyzja po konsultacjach

Dawid Kroczek: Mecz Korony nie będzie dla nas wyznacznikiem

Dawid Kroczek: Mecz Korony nie będzie dla nas wyznacznikiem