2 z 7
Poprzednie
Następne
Nowości. TOP 6 książek kulinarnych idealnych na prezent. Po ich lekturze nabierzecie apetytu
„Italia dla zielonych. Roślinna kuchnia włoska” Alicji Rokickiej
Popularna blogerka tym razem „serwuje” nam receptury przygotowywane w kuchni włoskiej w wersji wegańskiej. Alicja Rokicka kusi między innymi przepisami na pożywne makarony, słodkie przekąski i propozycjami na antipasti (przystawki, zupy i sałatki). Książka podzielona została na dziewięć rozdziałów, a zawarte w niej, niesamowite zdjęcia sprawiają, że niemal czujemy promienie słońca na skórze. Przepisy zostały zaprezentowane w atrakcyjny sposób. Uprzedzamy, że lepiej nie siadać do czytania z pustym żołądkiem. Dla miłośników Włoch lektura obowiązkowa.
„Italia dla zielonych. Roślinna kuchnia włoska”
Alicja Rokicka
Wydawnictwo Marginesy