Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Bolkowie, (21.04-27.04.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Bolkowie, (21.04-27.04.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Terespolu, (21.04-27.04.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Terespolu, (21.04-27.04.2024)

Polecamy

Iga Świątek przepełniona dumą. ''To był najlepszy mój mecz w tym roku''

Iga Świątek przepełniona dumą. ''To był najlepszy mój mecz w tym roku''

Turniej WTA w Madrycie. Iga Świątek poznała rywalkę w 4. rundzie

Turniej WTA w Madrycie. Iga Świątek poznała rywalkę w 4. rundzie

Są pieniądze na remont Biblioteki Czartoryskich. Dyrektor MNK: "Wreszcie"

Są pieniądze na remont Biblioteki Czartoryskich. Dyrektor MNK: "Wreszcie"