1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede...
fot. gettyimages.com/merc67

Ogórki

Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede wszystkim zachowanie higieny, dobre składniki, przyprawy i pasteryzowanie, którego nie wolno odpuścić - mówi Agnieszka Delkowska.

2 z 5
Kisić możemy praktycznie wszystko!
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kisić możemy praktycznie wszystko!

3 z 5
Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener...

Agnieszka Delkowska

Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener kulinarny, pasjonatka wyrazistych smaków i niekonwencjonalnych połączeń, kuchni bliskiego wschodu i polskich kuchni regionalnych. Góralka z krwi i kości. Od 16 lat zgłębia tajniki kuchni. Podróżuje, gotuje, je i pisze o jedzeniu.
Eksperymentuje i szuka smaku idealnego. Kilka lat temu założyła blog Lady Kitchen. Marzy o wydaniu niecodziennej książki kucharskiej.

4 z 5
Kiszonki są bardzo zdrowe.
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kiszonki są bardzo zdrowe.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Piękne oprawy, wspaniały doping - kibice Cracovii spisali się na medal

Piękne oprawy, wspaniały doping - kibice Cracovii spisali się na medal

Centrum rozrywki powstaje w dawnym hotelu Forum. W czerwcu planują otwarcie

Centrum rozrywki powstaje w dawnym hotelu Forum. W czerwcu planują otwarcie

Tradycja i rękodzieło na wyciągnięcie ręki. Rozpoczął się Kiermasz Rzemiosła

Tradycja i rękodzieło na wyciągnięcie ręki. Rozpoczął się Kiermasz Rzemiosła

Zobacz również

Zima w Tatrach nie powiedziała ostatniego słowa. Na szczytach cały czas jest biało

Zima w Tatrach nie powiedziała ostatniego słowa. Na szczytach cały czas jest biało

Tradycja i rękodzieło na wyciągnięcie ręki. Rozpoczął się Kiermasz Rzemiosła

Tradycja i rękodzieło na wyciągnięcie ręki. Rozpoczął się Kiermasz Rzemiosła