1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Ajvar to idealne połączenie czerwonych papryk i bakłażanów....
fot. Fot. 123 RF

Ajvar to idealne połączenie czerwonych papryk i bakłażanów. Doskonale podkreśla smak pieczonych mięs, ryb oraz warzyw.

2 z 5
Kuleczki z komosy ryżowej z ajvarem.

Kuleczki z komosy ryżowej z ajvarem.

3 z 5
Zrazy wołowe zawijane z cebulą, ogórkiem i ajvarem.

Zrazy wołowe zawijane z cebulą, ogórkiem i ajvarem.

4 z 5
Aromatyczny dorsz w nowej odsłonie z ajvarem.

Aromatyczny dorsz w nowej odsłonie z ajvarem.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Mamy połowę maja, a w Zakopanem... sypie śnieg! Na Gubałówce pokrywa śniegu ma 3 cm

AKTUALIZACJA
Mamy połowę maja, a w Zakopanem... sypie śnieg! Na Gubałówce pokrywa śniegu ma 3 cm

Droga do Morskiego Oka. Kończy się remont, planują kolejny. Szlak będzie zamknięty

Droga do Morskiego Oka. Kończy się remont, planują kolejny. Szlak będzie zamknięty

Oto małopolskie miasta rozwodników. Tu małżeństwa nie mają łatwo

Oto małopolskie miasta rozwodników. Tu małżeństwa nie mają łatwo

Zobacz również

Ruszyły zapisy na VIII edycję Olkuskiego Biegu Ulicznego „Srebrna Dziesiątka”

NASZ PATRONAT
Ruszyły zapisy na VIII edycję Olkuskiego Biegu Ulicznego „Srebrna Dziesiątka”

Słynny "Baca" straszy w Zakopanem. Turystów w centrum miasta wita... zawalony obiekt

Słynny "Baca" straszy w Zakopanem. Turystów w centrum miasta wita... zawalony obiekt