https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Co warto wiedzieć o karpiu, zanim trafi na nasze świąteczne stoły. Hodowcy i kucharze radzą, jak wybrać najlepsze ryby [ZDJĘCIA]

Bogusław Kwiecień
Karp od wieków króluje w Polsce na świątecznych stołach. Bardzo wielu nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej bez tej ryby.
Karp od wieków króluje w Polsce na świątecznych stołach. Bardzo wielu nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej bez tej ryby. Efective Public Relations
Karp do karpia podobny, ale jak wybrać tego o najlepszych walorach smakowych i zdrowotnych. Dlaczego to właśnie karp nieustannie króluje na wigilijnych stołach? Co zrobić, aby danie z karpia było prawdziwym rarytasem i zasmakowało nawet tym, którzy twierdzą, że ryb nie jedzą? Na takie pytania z pewnością najlepiej odpowiedzą ci, którzy doskonale znają karpia, a więc hodowcy i mistrzowie kuchni. Doradzą więc na przykład, jakiej wielkości karpia kupić i na co poza tym zwrócić uwagę, czy jak pozbyć się ości? Przejdź do GALERII i sprawdź co warto wiedzieć o karpiu, co radzą prawdziwi fachowcy od ryb
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Pozostałe

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska