5 z 10
Do zmiksowanej fasoli z warzywami dodaj rozkłócone jajka i...
fot. Anna Daniluk

Pasztet z białej fasoli. Etap 4

Do zmiksowanej fasoli z warzywami dodaj rozkłócone jajka i dokładnie wymieszaj.

6 z 10
Masę na pasztet z fasoli przełóż do keksówki wysmarowanej...
fot. Anna Daniluk

Pasztet z fasoli. Etap 5

Masę na pasztet z fasoli przełóż do keksówki wysmarowanej masłem i wyłożonej papierem do pieczenia.

7 z 10
Domowy pasztet z fasoli piecz przez 45 minut w 180°...
fot. Anna Daniluk

Pasztet z fasoli. Etap 6

Domowy pasztet z fasoli piecz przez 45 minut w 180° Celsjusza.

8 z 10
Domowy pasztet z fasoli jest najsmaczniejszy po schłodzeniu...
fot. Anna Daniluk

Pasztet z fasoli

Domowy pasztet z fasoli jest najsmaczniejszy po schłodzeniu w lodówce.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wadowice. Puchar Tymbarku. Znamy mistrzów dziewcząt U-10 i U-12

Wadowice. Puchar Tymbarku. Znamy mistrzów dziewcząt U-10 i U-12

Piloci na starcie. Najstarsze na świecie zawody samolotowe w Aeroklubie Krakowskim

Piloci na starcie. Najstarsze na świecie zawody samolotowe w Aeroklubie Krakowskim

Jak ludzie w przyszłości będą dbać o zdrowie? Odpowiada Anna Lewandowska

Jak ludzie w przyszłości będą dbać o zdrowie? Odpowiada Anna Lewandowska

Zobacz również

Zakopane i okoliczne miejscowości stworzą wspólną markę. Zyskają turyści i miejscowi

Zakopane i okoliczne miejscowości stworzą wspólną markę. Zyskają turyści i miejscowi

Na ulicach Kęt rozegrała się kolejna edycja "Kęckiej Piątki"

Na ulicach Kęt rozegrała się kolejna edycja "Kęckiej Piątki"