MKTG SR - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Gdańsk i Pomorze na granicy burzowego frontu. Będzie ciepło

Gdańsk i Pomorze na granicy burzowego frontu. Będzie ciepło

W szpitalu neuropsychiatrycznym w Lublińcu działa już Centrum Zdrowia Psychicznego

W szpitalu neuropsychiatrycznym w Lublińcu działa już Centrum Zdrowia Psychicznego

Polecamy

Mężczyzna zmarł w samochodzie w centrum wsi pod Krakowem

Mężczyzna zmarł w samochodzie w centrum wsi pod Krakowem

Mieszkań w Krakowie jest więcej, ale ciągle drożeją. Ile trzeba mieć pieniędzy?

Mieszkań w Krakowie jest więcej, ale ciągle drożeją. Ile trzeba mieć pieniędzy?

Nowa obowiązkowa naklejka w samochodzie. Jej brak oznacza kłopoty

Nowa obowiązkowa naklejka w samochodzie. Jej brak oznacza kłopoty