1 z 9
Przewijaj galerię w dół
Gąszcz z miodunki pomidorowej - to ostatni przysmak, który...
fot. Halina Gajda

Gąszcz z miodunki pomidorowej - to ostatni przysmak, który wyszedł z kuchni BeNatur Ryszarda Barszcza. Jego poprzednik - gąszcz z jabłek i chili został nagrodzony podczas konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" w Starym Sączu

2 z 9
Gąszcz z miechunki pomidorowej od Ryszarda Barszcza z Ropicy Polskiej nie miał sobie równych w konkursie Smaki Regionów w Starym Sączu
3 z 9
Gąszcz z miechunki pomidorowej od Ryszarda Barszcza z Ropicy Polskiej nie miał sobie równych w konkursie Smaki Regionów w Starym Sączu
4 z 9
Gąszcz z miechunki pomidorowej od Ryszarda Barszcza z Ropicy Polskiej nie miał sobie równych w konkursie Smaki Regionów w Starym Sączu
Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Hawajska impreza rozgrzała Klub Studio. Tak bawili się studenci i studentki!

Hawajska impreza rozgrzała Klub Studio. Tak bawili się studenci i studentki!

Legendarne buty Relaks. Chodziła w nich cała Polska. Tak je kiedyś produkowano

Legendarne buty Relaks. Chodziła w nich cała Polska. Tak je kiedyś produkowano

W zbrojowni wawelskiej będzie można poczuć klimat Krakowa sprzed 1000 lat

W zbrojowni wawelskiej będzie można poczuć klimat Krakowa sprzed 1000 lat

Zobacz również

Nowy papież był już w Krakowie! "Leon XIV jest wyważony, ale nie sztywny"

ROZMOWA
Nowy papież był już w Krakowie! "Leon XIV jest wyważony, ale nie sztywny"

Laboratorium przyszłości w Krakowie. Wynalazki naukowców Politechniki zmieniają świat

NASZ PATRONAT
Laboratorium przyszłości w Krakowie. Wynalazki naukowców Politechniki zmieniają świat