1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy...
fot. pixabay/Emilia_Baczynska

Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy gorącej. Może to być woda niegotowana, ale zdatna do picia i odstana.

2 z 6
Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.
fot. pixabay.com

Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.

3 z 6
Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im...
fot. pixabay.com

Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im świeższe, tym lepiej.

4 z 6
Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i...
fot. pixabay.com

Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i chłodne miejsce.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Rowerowa familiada w Dolinie Będkowskiej. Rekreacja na dwóch kołach

Rowerowa familiada w Dolinie Będkowskiej. Rekreacja na dwóch kołach

Tłumy na wiecu poparcia dla Karola Nawrockiego z udziałem jego syna w Nowym Sączu

Tłumy na wiecu poparcia dla Karola Nawrockiego z udziałem jego syna w Nowym Sączu

Tragedia w krakowskim akademiku. Odnaleziono dwa ciała

Tragedia w krakowskim akademiku. Odnaleziono dwa ciała

Zobacz również

Tłumy na wiecu poparcia dla Karola Nawrockiego z udziałem jego syna w Nowym Sączu

Tłumy na wiecu poparcia dla Karola Nawrockiego z udziałem jego syna w Nowym Sączu

Nowa Huta w Czterech Smakach. Zobacz zdjęcia z biegu w Przylasku!

Nowa Huta w Czterech Smakach. Zobacz zdjęcia z biegu w Przylasku!