Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku
Jako manager wole napisać o swoim zespole niż o sobie, ponieważ razem tworzymy całość. W Pimiento na Kazimierzu jesteśmy jak rodzina, a nasi goście mogą poczuć się jej częścią. Najważniejsza dla nas jest atmosfera, która panuje w restauracji. Goście wymagają od nas wiedzy w zakresie win, co popchnęło wielu z nas do zrobienia kursów sommelierskich. Moim sukcesem jest ponad 10-letnia praca z ludźmi, zaczynając od pracy jako kelnerka aż do miejsca, w którym znajduje się teraz. Najtrudniejsza jednak praca jest praca nad sobą, ponieważ dużo od siebie wymagam. Oprócz tego jestem fanką podróży kulinarnych, sama eksperymentuje w kuchni, najchętniej piekąc z check-listą oczywiście, jak na managera przystało. 😉
____________
UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie na: www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku