1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Marnowanie żywności to poważny i globalny problem. Każdego...
fot. fot. pixabay

Marnowanie żywności to poważny i globalny problem. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia środowiska naturalnego. Produkujemy i kupujemy więcej jedzenia, niż jesteśmy w stanie spożyć. Jak wykorzystać resztki w kuchni? Podpowiadamy.

2 z 5
Tosty francuskie z twarogiem z czerstwego pieczywa.
fot. Fot. materiały prasowe

Tosty francuskie z twarogiem z czerstwego pieczywa.

3 z 5
Ciasto z dojrzałych bananów.
fot. Fot. materiały prasowe

Ciasto z dojrzałych bananów.

4 z 5
Zielony koktajl z dojrzałych warzyw.
fot. Fot. materiały prasowe

Zielony koktajl z dojrzałych warzyw.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Awaria ciężarówki w Krakowie. Potężne korki niedaleko centrum miasta

Awaria ciężarówki w Krakowie. Potężne korki niedaleko centrum miasta

Dramat pod Krakowem. Nocny wypadek pojazdu. Auto spłonęło, w ogniu zginął kierowca

Dramat pod Krakowem. Nocny wypadek pojazdu. Auto spłonęło, w ogniu zginął kierowca

Zachód słońca nad Giewontem: Tatry odsłoniły swoje zimowe oblicze

Zachód słońca nad Giewontem: Tatry odsłoniły swoje zimowe oblicze

Zobacz również

Jarosław Kaczyński w Wierzchosławicach na finiszu kampanii prezydenckiej

Jarosław Kaczyński w Wierzchosławicach na finiszu kampanii prezydenckiej

Wystawne kolacje na 1500 osób podczas Impact 2025. Znamy szczegóły!

Wystawne kolacje na 1500 osób podczas Impact 2025. Znamy szczegóły!