Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Legia pożegna trzech piłkarzy. Odchodzi największa gwiazda

Legia pożegna trzech piłkarzy. Odchodzi największa gwiazda

Groźna choroba rozprzestrzenia się na rajskich wyspach. Roznoszą ją szczury

Groźna choroba rozprzestrzenia się na rajskich wyspach. Roznoszą ją szczury

Polecamy

Po Krakowie będzie jeździł Żonkilowy Tramwaj. Nietypowa kwesta na rzecz hospicjum

Po Krakowie będzie jeździł Żonkilowy Tramwaj. Nietypowa kwesta na rzecz hospicjum

Wybrano rektora Uniwersytetu Rolniczego. Zmiany nie będzie

Wybrano rektora Uniwersytetu Rolniczego. Zmiany nie będzie

W Muzeum UJ wystawa poświęcona jego twórcy Karolowi Estreicherowi młodszemu

W Muzeum UJ wystawa poświęcona jego twórcy Karolowi Estreicherowi młodszemu