Mięso i wędliny bez chemii. Sprawdź oferty u rolników z Małopolski
Zobacz oferty dostępne na małopolskim e-bazarku. Kliknij w przycisk "zobacz galerię" i przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE.
Małopolski e-bazarek oferuje szeroki wybór regionalnych przysmaków, w tym mięs i wędlin. Kiełbasa wiejska, szynka, schab i karczek pieczony, boczek wędzony, baleron, kabanosy, pasztety i pasztetowe, kaszanki - to tylko część z asortymentu dostępnego na stronie małopolskiego e-bazarku. Lwia część tych rarytasów znajduje się na liście produktów regionalnych i tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, jak na przykład Szynka Wiejska Sądecka Tradycyjna, Kiełbasa Lisiecka czy istny klasyk - Kiełbasa Krakowska Sucha. Przyznać trzeba, że to produkty z wyższej półki: regionalne, bez chemii i przede wszystkim - wiadomego pochodzenia. Ceny? 28 zł za kilogram boczku wędzonego czy 18 zł/kg za salceson to w porównaniu z cenami produktów mięsnych importowanych, które są dostępne np. w dyskontach nie są wygórowane. Przejdź do galerii i sprawdź oferty:
Małopolski e-bazarek, czyli targowisko w internecie
Małopolski e-bazarek to strona internetowa skupiająca małopolskich rolników i producentów, która stanie się pomocnym narzędziem zarówno dla producentów rolnych, przetwórców produktów regionalnych i ekologicznych, kół gospodyń wiejskich, jak i konsumentów poprzez skrócenie łańcucha dostaw.
Na stronie malopolskiebazarek.pl kupimy także:
- gotowe dania od KGW,
- miód i produkty pszczele,
- warzywa i owoce,
- mięso i wędliny,
- i wiele, wiele więcej.
- Czy pamiętasz te potrawy z PRL-u? Zupa „nic” i inne słodkie wspomnienia z dzieciństwa
- 12 świadczeń i benefitów, o które warto zawalczyć, jeśli masz dziecko
- Friz kupił dom za 7 milionów złotych w Krakowie! Zobaczcie wnętrza [ZDJĘCIA]
- Oto 6 prostych sposobów, by nie marnować jedzenia i kupować taniej
- Tyle zapłacisz za Abonament RTV 2022 - stawki. Zobacz, jakie będą opłaty
- Trasa Łagiewnicka: prace w tunelach i na drogach. Wielkie zmiany na Zakopiańskiej
