Głosowanie zakończone
Plebiscyt: MISTRZOWIE SMAKU

Wybieramy Piekarnię Roku




Od początku powstania naszej pracowni stawiamy na tradycję. Podstawą naszych wypieków pszenno-żytnich jest naturalny zakwas, o którego jakość dbają nasi Mistrzowie Piekarnictwa. Pszenne wypieki są natomiast oparte na metodzie długo dojrzewającego ciasta, które rośnie 14h w lodówce.




Co do naszych ciast i drożdżówek, tajemnicą ich rewelacyjnego smaku są receptury naszej Babci, które notowała za swoich młodzieńczych lat. My posłużyliśmy się tym już pożółkniętym od starości zeszytem, aby móc cieszyć się prawdziwym smakiem ciast jak za dawnych lat. Nasi Cukiernicy również tworzą nowe smaki, ich nowe połączenia, jednak wszystko zgodnie z tradycją, czyli brak polepszaczy czy wzmacniaczy smaków. Zapraszamy i przekonaj się sam jak smakujemy! :)



____________


UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację

w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane


KLIKNIJ i EDYTUJ prezentację

____________


Czytaj więcej o plebiscycie na: www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku