Menu A
1. Zupa z młodej botwiny z mlekiem kokosowym
2. Polędwiczka wieprzowa 'sous vide' w zielonej panierce podana na puree z młodej marchewki, młodymi ziemniakami zapieczonymi ze szparagami oraz demi glace wołowym
3. Lody z jagodami podane z chrupiącą bezą kakaową
Menu B
1. Zupa z młodej botwiny z mlekiem kokosowym
2. Makaron tagliatelle w sosie maślany z zielonymi szparagami, suszonym pomidorem i karmelizowanym orzechem
3. Lody z jagodami podane z chrupiącą bezą kakaową
Hilton Garden Inn, ul. Marii Konopnickiej 33
Menu A
1. Zupa szafranowa z mulami, prażoną gruszką i porem
2. Kurczak kukurydziany w cytrynowo-kaparowym sosie ze szpinakową polentą i pomidorami koktajlowymi
3. Krem mascarpone na kruchym cieście z owocami
Menu B
1. Krem z pieczonych buraków, karmelizowanym kozim serem i pestkami dyni
2. Risotto szparagowe z pieczonymi nowalijkami
3. Panna Cotta z musem na bazie owoców leśnych i miętą
Delecta, ulica Limanowskiego 11a
Menu A
1. Gęsi galert z czarnym bzem
2. Kurczę na szparagach
3. Beza Pavlova - porzeczkowa
Menu B
1. Carpaccio letnie z oliwą pietruszkową
2. Pierożki z bobem i szałwią
3. Beza Pavlova - agrestowa
Gąska Kuchnia Polska, ul. Limanowskiego 1
Menu A
1. Policzek cielęcy z puree z kalarepy, popcornem z kaszy gryczanej i oliwą szczypiorkową
2. Jagnięcina na różowo marynowana w maślance z puree marchewkowym, smażoną salsefią i szparagami
3. Deser kokosowy z białą czekoladą, pistacjami i sorbertem z marakui
Menu B
1. Kremowy chłodnik z botwinki na kefirze z groszkiem cukrowym i lodami z rzodkiewki
2. Łosoś marynowany w soku z marchewki z wodorostami nori, zieloną soczewicą, marynowanym kalafiorem i sałatą rzymską z groszkiem
3. Mus truskawkowo-malinowy na biszkopcie migdałowym z żelem truskawkowym i lodami malinowym na kefirze