Menu A
1. Sałatka z plastra półgęska, kozim serem i malinami, musztardowiec, sos z octu z czerwonego wina
2. Polędwiczki wieprzowe w ziołowej skorupce Risotto z gorgonzolą, gruszką i parmezanem, sos demi-glace, sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy
3. Krem Dacquoise z daktylami, kajmakiem, orzechami i bezą
Menu B
1. Krem z cukinii ze smażoną kukurydzą
2. Risotto ze szparagami, parmezanem, mascarpone z dodatkiem masła
3. Carpaccio z ananasa z bezą i lodami, owoce sezonowe
Modern Resto Bar, Osiedle Osiedle Centrum E 12
Menu A
1. Kalifornijska sałatka z imbirem - szpinak, orkisz, rzepa, kiełki, miso
2. Tacos z wolno pieczoną wołowiną - tortilla, jalapeno, shimeji, sałata rzymska, pomidor, kolendra
3. Mus z białej czekolady z gruszką - biała czekolada, gruszka, imbir, limonka
Menu B
1. Gazpacho z pomidorów malinowych - pomidor, ogórek, papryka, kolendra
2. Risotto z burakiem i selerem naciowym - szpinak, orzechy laskowe, lubczyk
3. Sernik z koziego sera - twaróg kozi, ricotta, herbatnik, truskawka, mięta
Mavericks Cracow, Pawia 3
Menu A
1. Tatar ze śledzia z musem chrzanowym na grzance
2. Polędwiczka wieprzowa w ziołach z kaszanka panierowaną w panko z sosem tymiankowym i puree z pietruszki
3. Crumble z jabłkami, ziemia jadalna i lody
Menu B
1. Falafel z ciecierzycy na grillowanym pomidorze z sałatką z kaszy pęczak i warzyw sezonowych
2. Cannelloni faszerowane szpinakiem i warzywami w pikantnym sosie ze świeżych pomidorów i bazylii
3. Wegańska Panna Cotta z mleczka kokosowego z konfitura z wiśni i pudrem z szałwii
Kazimir Restaurant & Bar, Ulica Miodowa 11
Menu A
1. Krewetki w tempurze z salsą z rabarbaru i chilli oraz puder z pancetty
2. Policzki wołowe w sosie z agrestu i Vapolicelli (włoskiego wina czerwonego) podawane z popcornem z kaszy gryczanej i botwinką
3. Ciastko czekoladowe z truflą, z sorbetem z truskawki i bazylii oraz z kminkowym karmelem
Menu B
1. Krem z kalafiora i białej czekolady z dodatkiem oliwy dębowej oraz maku i grzanek
2. Dwukolorowe risotto: buraczane z pianą z truskawek & z zielonego groszku z palonym szparagiem i musem szczawiowym
3. Ciastko czekoladowe z truflą, z sorbetem z truskawki i bazylii oraz z kminkowym karmelem