Menu A
1. Tatar wołowy podawany z peklowanym ogórkiem, cebulą, marynowane pieczarki, żółtkiem
2. Pinakoteka Burger - domowa bułka, 100 % wołowiny, ser cheddar, pomidor, sałata rzymska, cebula podawany z frytkami belgijskimi
3. Sernik z musem malinowym
Menu B
1. Szaszłyk z krewetek podawany z dipem francuskim oraz domowym pieczywem
2. Sałatka z burakiem i kozim serem podawana z domowym pieczywem
3. Sernik z musem malinowym
Pinakoteka, Dolnych Młynów 10 bud 5
Menu A
1. Krokiety z ogonów wołowych, mus z oliwki, majonez truflowy
2. Polędwiczka wieprzowa, gratine ziemniaczane, młoda kapusta, jus drobiowy
3. Semifreddo kawowo - orzechowe
Menu B
1. Pieczona ricotta na szpinaku z rodzynkami
2. Risotto z kurkami, parmezan, zioła
3. Semiffreddo kawowo - orzechowe
Papryczki 5, Ulica Mikołajska 5
Menu A
1. Sezonowany długo gotowany rostbef, kiszony pomidor, wiśnie, rukola
2. Comber z królika, zielone szparagi, ziemniak, palony kalafior, sos beurre rouge
3. Sernik czarny bez, truskawka, nutella
Menu B
1. Łosoś, wakame, limonka
2. Rekin, pęczak, suszone pomidory, rucolla, marakuja-mango
3. Sernik czarny bez, truskawka, nutella
Nowy Spichlerz, Krakowska 68, Tomaszowice
Menu A
1. Tatar wołowy, marynowane grzybki, majonez, konfitowane żółtko
2. Połowa młodego kogucika, faszerowanego podrobami gęsimi i kaszą, szare kluski, kiszona botwina
3. Ciasto z młodych marchewek, krem z regionalnego twarożku, ananas
Menu B
1. "Tatar" z nowalijek - rzepa, rzodkiewki, młode marchewki, ogórek, fermentowana kasza gryczana, majonez wegański
2. Pierogi z ciasta buraczanego, ziemniaki, pieczony czosnek, mus z koziego sera
3. Ciasto z młodych marchewek, krem z regionalnego twarożku, ananas