Menu A
1. Tatar z przegrzebków z awokado i pomarańczami
2. Sznycel po mediolańsku z opiekanymi ziemniakami
3. Sorbet mango-marakuje z Prosecco
Menu B
1. Tatar z buraków z awokado, miętą i pomarańczami
2. Pappardelle ze szparagami w sosie ze świeżych pomidorów i rukolą
3. Tapioka mango-marakuja z prażonymi migdałami
Trattoria Grande Piadina, os. Kalinowe 4
Menu A
1. Sardynka marynowana z sałatką z mini fasoli i warzyw sezonowych
2. Comber z królika w orzechach włoskich z sosem z owocu kakaowca, sera lazur i chilli z mini buraczkami na miodzie
3. Ciastko cygaretkowe z musem z białej czekolady i musem cytrynowym z kandyzowaną skórką pomarańczy
Menu B
1. Galaretka kukurydziana z olejem pietruszkowym, crunch chilli, sos migdałowy i popcorn
2. Kaszotto - kasza gryczana z szalotką, groszkiem cukrowym i wędzonym tofu
3. Sernik kokosowy na mleku ryżowym z musem z owocu granatu, puder z szałwii i puree z czarnuszki
TA’AM Restaurant & Cocktail Bar, Ulica Miodowa 29
Menu A
1. Tatar z buraka, musztarda francuska, jabłko, orzechy włoskie
2. Boczniaki, makaron ryżowy, sezam, duszony jarmuż, marchew, sos sojowy
3. Ciasto marchewkowe z miodem
Menu B
1. Krem marchewkowo-imbirowy, chips z boczku, prażone pestki słonecznika
2. Drób w cieście filo, chutney pomidorowy, warzywa brunoise
3. Rabarbar pod kruszonką, lody śmietankowe, mięta
Projekt Strzelnica, Królowej Jadwigi 220
Menu A
1. Zielone Szparagi z włoską szynką prosciutto cotto podsmażane na masełku
2. Pizza z Marynowanym Kurczakiem (sos pomidorowy, mozzarella, marynowany kurczak, rukola, balsamico)
3. Truskawkowe à la Tiramisu w pucharku
Menu B
1. Śródziemnomorski Marynowany Kalmar z fenkułem (z koprem włoskim), papryką i oliwkami
2. Pizza ze Szparagami (sos kremowo-szparagowy, mozzarella, szparagi, płatki migdałów)
3. Truskawkowe à la Tiramisu w pucharku