Menu A
1. Tatar ze śledzia, grzanka z chleba razowego
2. Maczanka po krakowsku
3. Smażony sernik z kaszą manną, mus truskawkowy
Menu B
1. Chłodnik z botwiny, jajko
2. Pierogi ze szpinakiem, sos z sera pleśniowego
3. Owoce sezonowe pod kruszonką, lody waniliowe
Zalewajka, Wąska 2
Menu A
1. Krem szparagowy, chipsy ze szparagów, oliwa truflowa
2. Filet z kurczaka kukurydzianego, ziemniaki Anna, palona dymka, młoda marchew, sos demi - glace
3. Tarta truskawkowa
Menu B
1. Tatar z pomidora i awokado, kuskus z kalafiora, kapary
2. Filet z łososia, szparagi, pomidor cherry, soczewica, sos ziołowy
3. Tarta truskawkowa
Winestone, Pawia 18B
Menu A
1. Mięsna Róża - długo marynowana na bazie sake wołowina po japońsku podana ze szpinakiem i migdałami.
2. Rożek Szczęścia - krewetki, kalmary, boczniaki, stynki podane w chrupiącej panierce wraz z mini frytkami oraz sosem barbeque na bazie whisky.
3. Czekoladowa Chmurka - ciasto czekoladowe maczane w likierze pomarańczowym z dodatkiem pianek marshmallow i waty cukrowej oraz owoców sezonowych.
Menu B
1. Kulki Mocy - klopsy z ciecierzycy, aromatycznych przypraw, grzybów i orzechów, podane z wege majonezem z dodatkiem wasabi.
2. Magiczny Mix na pełny brzuszek - makaron sojowy, sałata lodowa, ogórek, tofu, inari oraz papryka czerwona z sosem w stylu magicznego strzała ostrych i winnych smaków w towarzystwie ginu i migdałów.
3. Chrupka Gruszka - gruszki z zalewy z dodatkiem Metaxy wraz z chrupiącą granolą, migdałami oraz domowym masłem orzechowym.
William Rabbit & Co - Magic Spot, Ulica Bożego Ciała 12
Menu A
1. Rostbef pieczony z musztardą agrestową i kompresowaną pikantną gruszką, podany na młodym szpinaku
2. Perliczka, puree z bobu, gratin marchewkowe i białe szparagi
3. Malinowe semifreddo z paloną białą czekoladą
Menu B
1. Tatar z rzodkiewki i espuma z porzeczek na słonecznikowym pieczywie
2. Wegetariański stek z wiosennych warzyw z sufletem marchewkowym, smażoną kalarepą i sosem chimichuri
3. Praliny jaglane z sorbetem mandarynkowym