Menu A
1. YAKITORI (2 szt.) - szpadki z marynowanego kurczaka, serwowane z sałatka moriawase no sunomono.
2. RAMEN BURGER - soczysta wołowina z sosem barbecue, pomidorem, sałatą oraz grzybami shimeji w bułce ramen
3. PUDDING Z TAPIOKI - perełki z tapioki przygotowane na mleku kokosowym z dodatkiem musu na bazie marakui i ananasa oraz nutką chili
Menu B
1. FUTOMAKI Z CUKINIĄ W TEMPURZE - (6 szt.) cukinia w tempurze, grzyby shiitake, awokado, tykwa kampyo, ogórek, spicy mayo
2. KREMOWE CURRY ZE ŚWIEŻYM TOFU - wegetariańska odmiana żółtego curry w łagodnej, kremowej odsłonie z dodatkiem świeżego tofu oraz warzyw
3. PUDDING Z TAPIOKI - perełki z tapioki przygotowane na mleku kokosowym z dodatkiem musu na bazie marakui i ananasa oraz nutką chili
EDO FUSION ASIAN CUISINE, Miodowa 8
Menu A
1. Krem serowy z ziołowymi grzankami
2. Beef Bourguignon- polędwica wołowa, wędzony boczek, pieczarki, ziemniak Hasselback
3. Cytrynowe semifreddo z granatem i kruszonką
Menu B
1. Chłodnik ogórkowo-bazyliowy z arbuzem i prażonymi pestkami dyni
2. Dorsz z cytrusowo migdałową posypką, buraczane risotto, sos krewetkowo porowy
3. Cytrynowe semifreddo z granatem i kruszonką
Corse, ul. Poselska 24
Menu A
1. Zielone Szparagi z włoską szynką prosciutto cotto podsmażane na masełku
2. Rozmarynowe Fettucine z pieczoną kaczką i pomarańczą
3. Truskawkowe à la Tiramisu w pucharku
Menu B
1. Śródziemnomorski Marynowany Kalmar z fenkułem (z koprem włoskim), papryką i oliwkami
2. Lazanietta z mozzarellą di Buffala, pokrzywą i suszonymi pomidorami
3. Truskawkowe à la Tiramisu w pucharku
Corleone, Poselska 19
Menu A
1. Zupa Minestrone z sezonowych warzyw
2. Polędwica wołowa, smażone wiosenne warzywa w sosie sojowym i ostrygowym, orzechy
3. Lody truskawkowe
Menu B
1. Zupa Minestrone z sezonowych warzyw
2. Pieczone bakłażany i kalafior z Zatarem, sos z Tahini, cytryny i mięty, posypka Dukkah z orzechów, nasion i przypraw
3. Lody truskawkowe