Menu A
1. Galaretka wieprzowa, salsa ziołowa, smażone pieczywo
2. Żeberko wołowe, puree z kalafiora, sałatka z zielonych warzyw
3. Krem kawowy, palone mleko, lody z truskawek
Menu B
1. Śledź, pesto z papryki, brioszka ziołowa
2. Pstrąg łososiowy, cytrynowe risotto z bobem, dresing z świeżego ogórka
3. Truskawkowy tatar, lody mleczne, czekoladowy pączek
Andromeda Alfa, Gęsia 22a
Menu A
1. Zupa krem curry na mleku kokosowym z małżami
2. Polędwiczka wieprzowa na budyniu ziemniaczanym podana z karmelizowaną marchewką i pudrem z pietruszki
3. Sorbet z czarnego bzu z likierem limocello
Menu B
1. Tatar z kompresowanego pomidora i cukinii na pesto z bazylii i suszonych pomidorów
2. Spaghetti z pastą truflową, grzybami shimeji oraz serem brie
3. Tartinka z mango w towarzystwie czekolady i bezowej kruszonki