1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy...
fot. pixabay/Emilia_Baczynska

Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy gorącej. Może to być woda niegotowana, ale zdatna do picia i odstana.

2 z 6
Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.
fot. pixabay.com

Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.

3 z 6
Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im...
fot. pixabay.com

Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im świeższe, tym lepiej.

4 z 6
Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i...
fot. pixabay.com

Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i chłodne miejsce.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Noc Muzeów w Wieliczce. Podróż do początków państwa polskiego – dla każdego

Noc Muzeów w Wieliczce. Podróż do początków państwa polskiego – dla każdego

Wystawa ikon motoryzacji w Galerii Krakowskiej. Można zobaczyć legendarne pojazdy

Wystawa ikon motoryzacji w Galerii Krakowskiej. Można zobaczyć legendarne pojazdy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie planuje wielkie inwestycje

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie planuje wielkie inwestycje

Zobacz również

Edukacja na Wielkowiejskim Targu. Biblioteka z historią i wybór szkoły z pomocą AI

Edukacja na Wielkowiejskim Targu. Biblioteka z historią i wybór szkoły z pomocą AI

Potrącenie wiceburmistrza Zakopanego próbą zastraszenia? Sprawa trafi do sądu

Potrącenie wiceburmistrza Zakopanego próbą zastraszenia? Sprawa trafi do sądu