Smażony karp w chrupiącej skórce to jedno z ulubionych dań wigilijnych. W tym roku mieszkańcy będą mogli skosztować nie tylko karpia, ale także tołpygę oraz amura, nie zabraknie też wigilijnego czerwonego barszczu. Wszystkie ryby pochodzą z ekologicznych stawów z Doliny Będkowskiej.
Poczęstunki rozpoczynają się o godz. 16.00 i odbywać się będą w sześciu lokalizacjach Krakowa:
5 grudnia – przy Nowohuckim Centrum Kultury
7 grudnia – na placu Wolnica
9 grudnia – okolice pętli tramwajowej Kurdwanów
12 grudnia – przy pętli Bronowice Małe
14 grudnia – na rondzie Mogilskim
16 grudnia – na Małym Rynku
- Te osoby nie dostaną ślubu kościelnego
- Tak wyglądał Kraków 1000 lat temu! Oto rekonstrukcja
- Tak oszukują nas sklepy spożywcze. TOP 10 nieczystych zagrań!
- Horoskop miesięczny na grudzień 2022 dla wszystkich znaków zodiaku
- Otwarto nowy prywatny akademik w Krakowie. Prawdziwy wypas dla studentów z kasą
- Budowa S7 na północy Małopolski. "Ekspresówka" widziana z góry robi wrażenie

Wideo