Wybieramy Menedżera Gastronomii Roku
Ponad osiemnastoletnie doświadczenie w branży hotelarsko-gastronomicznej w Polsce i za granicą pokazało mi, że do osiągnięcia sukcesu niezbędna jest współpraca całego zespołu. Najważniejszym aspektem jest właściwy dobór profesjonalistów do zajmowanych przez nich stanowisk. O jakości obsługi decyduje czynnik ludzki, wysoki poziom kultury, otwartość w kontakcie z gośćmi oraz umiejętność odpowiadania na ich potrzeby. Dlatego każdego dnia jestem ze swoim zespołem i czuwam nie tylko nad komfortem gości, ale również personelu. Ponadto jako wykładowca w Wyższej Szkole Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej, pomagam młodzieży w rozwoju i obraniu właściwego kierunku podczas zajęć dzieląc się bogatym doświadczeniem.
- Telefon dla klientów: 570 177 004
- Adres lokalu: Mickiewicza 32, Sucha Beskidzka
- Kliknij i odwiedź profil na Facebooku
____________
UWAGA! Ważna informacja dla uczestników: warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie na: www.gazetakrakowska.pl/mistrzowie-smaku