MKTG SR - pasek na kartach artykułów
40 z 53
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez...
fot. Andrzej Banas / Polska Press

Zator. Co decyduje o wyjątkowym smaku karpia? Liczy się kunszt kulinarny, ale równie ważny jest właściwy dobór ryby [ZDJĘCIA]

Większość Polaków nie wyobraża sobie wigilijnej kolacji bez karpia. Zanim jednak trafi on na stoły odbywa się długi cykl hodowli, nawet do trzech lat. Konkretnie w przypadku zatorskiego wynosi dwa lata. Dzięki temu, że ryba jest młoda, jej mięso jest smaczniejsze. Zdjęcia wykonywane były w Rybackim Zakładzie Doświadczalnym z Zatorze i na stawach w Spytkowicach

Zobacz również

Kadra rozpoczęła Euro U-17 od porażki. I bez debiutu piłkarza Wisły

Kadra rozpoczęła Euro U-17 od porażki. I bez debiutu piłkarza Wisły

Groźny wypadek w Nowym Tomyślu. Dwie osoby trafiły do szpitala!

TYLKO U NAS
Groźny wypadek w Nowym Tomyślu. Dwie osoby trafiły do szpitala!

Polecamy

Przychody firm zgodne z przewidywaniami lub większe. Raport Intrum

Przychody firm zgodne z przewidywaniami lub większe. Raport Intrum

SPR Olkusz awansował do I ligi centralnej piłkarek ręcznych

SPR Olkusz awansował do I ligi centralnej piłkarek ręcznych

Od 22 do 26 maja Mamut Art & Science Festival pod kopcem Kościuszki

Od 22 do 26 maja Mamut Art & Science Festival pod kopcem Kościuszki