Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

MKS Będzin wraca do PlusLigi. W finale play off pokonał BBTS Bielsko-Biała ZDJĘCIA

MKS Będzin wraca do PlusLigi. W finale play off pokonał BBTS Bielsko-Biała ZDJĘCIA

Ostróda, kameralne Mazury z wszystkimi wygodami

Ostróda, kameralne Mazury z wszystkimi wygodami

Polecamy

Kulisy zdobycia Pucharu Polski, czyli niesamowite trzy dni Wisły Kraków

Kulisy zdobycia Pucharu Polski, czyli niesamowite trzy dni Wisły Kraków

Rusza sztafeta na Monte Cassino. Biegacze wystartują z podkrakowskich Bibic

Rusza sztafeta na Monte Cassino. Biegacze wystartują z podkrakowskich Bibic

Jak dobrać rozmiar kołdry dla singla i pary? Dobrze wymierz, a wreszcie się wyśpisz

Jak dobrać rozmiar kołdry dla singla i pary? Dobrze wymierz, a wreszcie się wyśpisz