5 z 9
Wszystkie składniki na farsz mieszamy, doprawiamy solą i...
fot. Sławomir Kowalski archiwum Polska Press

Wszystkie składniki na farsz mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Gęś umieszczamy w brytfannie

6 z 9
Jak wskazuje Magda Gessler, gęś faszerowaną pieczemy w...
fot. Echodnia.pl

Jak wskazuje Magda Gessler, gęś faszerowaną pieczemy w piekarniku w temperaturze 200 stopni C przez pierwsze 15 minut. Następnie w temperaturze 160 stopni przez około cztery godziny

7 z 9
Nieprzypadkowo gęsina stała się kulinarnym symbolem...
fot. Katarzyna Domagała Szymonek

Nieprzypadkowo gęsina stała się kulinarnym symbolem Kujawsko-Pomorskiego. Ten region słynie z najlepszych, pod względem smaku i właściwości odżywczych, gatunków gęsi w Polsce

8 z 9
Gęsina jest źródłem białka, za sprawą witaminy B5 -...
fot. Janusz Wójtowicz Polska Press

Gęsina jest źródłem białka, za sprawą witaminy B5 - pielęgnuje naszą cerę i włosy, wzmacnia odporność organizmu, reguluje trawienie, uzupełnia minerały

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Światowi liderzy, wybitni przedsiębiorcy, trendsetterzy - zobaczcie zdjęcia z Impact!

Światowi liderzy, wybitni przedsiębiorcy, trendsetterzy - zobaczcie zdjęcia z Impact!

Produkty prosto od małopolskiego rolnika. Sprawdź, ile kosztują

Produkty prosto od małopolskiego rolnika. Sprawdź, ile kosztują

Nad Bagrami postawią fortepian za 130 tysięcy złotych. Mieszkańcy obawiają się hałasu

Nad Bagrami postawią fortepian za 130 tysięcy złotych. Mieszkańcy obawiają się hałasu

Zobacz również

Zderzenie trzech samochodów w Witowie. "Doszło do klasycznego domina"

Zderzenie trzech samochodów w Witowie. "Doszło do klasycznego domina"

Mamy połowę maja, a w Zakopanem... sypie śnieg! Na Gubałówce pokrywa śniegu ma 3 cm

AKTUALIZACJA
Mamy połowę maja, a w Zakopanem... sypie śnieg! Na Gubałówce pokrywa śniegu ma 3 cm