1 z 23
Przewijaj galerię w dół
Wincenty Żygadło: ciasto na nasz piernik przygotowujemy na...
fot. Fot. Damian Radziak

Wincenty Żygadło: ciasto na nasz piernik przygotowujemy na początku stycznia, dojrzewa w chłodnym miejscu do grudnia

2 z 23
Gorlice. Jego piernik dojrzewał rok. Ponoć smaku i zapachu słowa nie są w stanie opisać. Najlepiej przełożyć go domowymi powidłami
3 z 23
Gorlice. Jego piernik dojrzewał rok. Ponoć smaku i zapachu słowa nie są w stanie opisać. Najlepiej przełożyć go domowymi powidłami
4 z 23
Gorlice. Jego piernik dojrzewał rok. Ponoć smaku i zapachu słowa nie są w stanie opisać. Najlepiej przełożyć go domowymi powidłami
Pozostało jeszcze 18 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Korki i komunikacyjny koszmar z powodu remontu mostu Grunwaldzkiego

Korki i komunikacyjny koszmar z powodu remontu mostu Grunwaldzkiego

Strażackie miasteczko pod Krakowem. Pokazy, odznaczenia i zabawa przy dźwiękach syren

Strażackie miasteczko pod Krakowem. Pokazy, odznaczenia i zabawa przy dźwiękach syren

Apel Poległych na cmentarzu pod Krakowem. Uroczystość w 80-lecie zakończenia II wojny

Apel Poległych na cmentarzu pod Krakowem. Uroczystość w 80-lecie zakończenia II wojny

Zobacz również

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z GKS Katowice

Oceniamy piłkarzy Cracovii za mecz z GKS Katowice

Kolejna porażka Hutnika. "Kompromitacja"

Kolejna porażka Hutnika. "Kompromitacja"