1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Dojrzałe  i aromatyczne, słodkie jabłka, gruszki, śliwki…...

Dojrzałe i aromatyczne, słodkie jabłka, gruszki, śliwki… mamy wrażenie, jakby dopiero co zostały zerwane prosto z drzewa. Brzmi wspaniale i niesamowicie pysznie, aczkolwiek będą jeszcze lepsze, jeśli z ich udziałem przygotujemy słodki deser. Zobaczcie przepisy!

2 z 5
Czekoladowy salceson z jabłkami.

Czekoladowy salceson z jabłkami.

3 z 5
Gruszki w cieście francuskim.

Gruszki w cieście francuskim.

4 z 5
Ciasto śliwkowe z bezą cynamonową.

Ciasto śliwkowe z bezą cynamonową.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Nikodem Rozbicki i jego krakowscy fani. Trwa festiwal Mastercard Off Camera

Nikodem Rozbicki i jego krakowscy fani. Trwa festiwal Mastercard Off Camera

Zobacz również

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek

Oto „Śmiguśniok Roku 2025”. Najlepiej psocił w Lany Poniedziałek