1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Jajka ugotowane na twardo mają wiele zastosowań podczas...
fot. valeria_aksakova/Freepik

Jak gotować jajka, żeby nie popękały?

Jajka ugotowane na twardo mają wiele zastosowań podczas Wielkanocy.

2 z 3
Trzeba je jednak umiejętnie ugotować jajka, żeby nie...
fot. Sharon McCutcheon/Pixabay.com

Trzeba je jednak umiejętnie ugotować jajka, żeby nie popękały i zachowały swój smak, białko nie straciło sprężystości, a żółtko nie zrobiło się zielone.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Zmiana na szczycie małopolskiej piłki! Nowy prezes: Nie jestem osobą przypadkową

Zmiana na szczycie małopolskiej piłki! Nowy prezes: Nie jestem osobą przypadkową

Zakopianka, czyli góralskie pole bitwy. Bywało już ostro. Jak będzie teraz?

Zakopianka, czyli góralskie pole bitwy. Bywało już ostro. Jak będzie teraz?

Polecamy

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Na Wiktorówkach odsłonięto tablicę z okazji 150-lecia przewodnictwa tatrzańskiego

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Wędki, przynęty, pontony. Takich targów dla wędkarzy jeszcze w Krakowie nie było

Nikodem Rozbicki i jego krakowscy fani. Trwa festiwal Mastercard Off Camera

Nikodem Rozbicki i jego krakowscy fani. Trwa festiwal Mastercard Off Camera