Juliusz Młodecki o źródłach białka - soi i śrucie rzepakowej: "Jest pewna bariera mentalna" [wideo]

AGW

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Jakie są szanse, by uniezależnić się od importowanej soi? Na czym polega stosowanie ekstruderów? Jakie dziś jest zapotrzebowanie na soję i czy może ją zastąpić śruta rzepakowa? Rozmawiamy o tym z Juliuszem Młodeckim, prezesem Krajowego Zrzeszenia Producentów Rzepaku i Roślin Białkowych.

Juliusz Młodecki był jednym z prelegentów podczas VI Forum Rolniczego "Gazety Pomorskiej" 11 października w Bydgoszczy.

Materiał oryginalny: Juliusz Młodecki o źródłach białka - soi i śrucie rzepakowej: "Jest pewna bariera mentalna" [wideo] - Gazeta Pomorska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie