MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwartek...
fot. Anna Kaczmarz / Dziennik Polski / Polska Press

Mortadela, margaryna, kompot, czyli tygodniowe menu w więzieniu [ZDJĘCIA]

Czwartek

Śniadanie: herbata 500 ml x2, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, mortadela z pieczarkami 90 g.

Obiad: zupa ziemniaczana 500 ml, pieczeń rzymska 80/90 g w sosie pomidorowym, kasza 300 g, surówka z białej kapusty 150 g, kompot 200 ml.

Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, mielonka tyrolska drobiowa 90 g.

Zobacz również

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Ekstraliga: Orlen Orkan Sochaczew powalczy o złoto z Ogniwem Sopot

Ekstraliga: Orlen Orkan Sochaczew powalczy o złoto z Ogniwem Sopot

Polecamy

„Częstujcie się! Kuchnia łemkowska z Ropek” Grażyny Betlej-Furman już dostępna

„Częstujcie się! Kuchnia łemkowska z Ropek” Grażyny Betlej-Furman już dostępna

W Tatrach udostępniono po przerwie trzy szlaki. Jeden z nich wiedzie do Morskiego Oka

W Tatrach udostępniono po przerwie trzy szlaki. Jeden z nich wiedzie do Morskiego Oka

Kaloryfery w Krakowie przestaną grzać

Kaloryfery w Krakowie przestaną grzać