
Piątek
Śniadanie: herbata 500 ml x2, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, szprot w sosie pomidorowym 110 g 1/3 puszki.
Obiad: zupa szczawiowa z ryżem 500 ml, jajka gotowane 2 szt. w sosie musztardowym, ziemniaki 300 g, buraki gotowane 150 g, kompot 200 ml.
Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, powidło 90 g.

Sobota
Śniadanie: herbata 500 ml x2, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, konserwa mielonka wp. 100 g 1/3 puszki.
Obiad: zupa kalafiorowa z ziemniakami 500 ml, rumsztyk z cebulą 80/90 g, ziemniaki 300 g, marchew gotowane 200 g, kompot 200 ml.
Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, pieczeń rzymska 90 g.

Niedziela
Śniadanie: herbata 500 ml x2, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, mortadela drobiowa 90 g.
Obiad: zupa pieczarkowa z makaronem 500 ml, potrawka drobiowa 200 g, ziemniaki 300 g, surówka z czerwonej kapusty 200 g, kompot 200 ml.
Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, pasta twarogowa na słodko 90 g. `