1 z 22
Przewijaj galerię w dół

fot. Sławomir Bromboszcz
Katarzyna Kuras z Lokalnej Grupy Działania „Partnerstwo na Jurze" i Piotr Brzózka, dyrektor Zespołu Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini
2 z 22
![Powiat chrzanowski. Produkty regionalne - kulinarne dziedzictwo. Jak wykorzystać potencjał, by przyciągnąć turystów [ZDJĘCIA]](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/39/c6/62279cfd80808_o_xlarge.jpg)
fot. Sławomir Bromboszcz
3 z 22
![Powiat chrzanowski. Produkty regionalne - kulinarne dziedzictwo. Jak wykorzystać potencjał, by przyciągnąć turystów [ZDJĘCIA]](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/97/36/62279cf20ae02_o_xlarge.jpg)
fot. Sławomir Bromboszcz
4 z 22
![Powiat chrzanowski. Produkty regionalne - kulinarne dziedzictwo. Jak wykorzystać potencjał, by przyciągnąć turystów [ZDJĘCIA]](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/11/f8/62279ce62e5e7_o_xlarge.jpg)
fot. Sławomir Bromboszcz