41 z 42
U Ziyada, Jodłowa 13...
fot. Restaurant Week

U Ziyada, Jodłowa 13

A:
Comber z królika / mus z fasoli / czosnek niedźwiedzi / szczaw
Pierogi z ogonem wołowym / puree ze szparagów / fond / Emil Grana
Fondant czekoladowy / gorgonzola / gąbka z buraka / lody z zielonej pietruszki
B:
Terrina z sera koziego / mus z gruszki / ziemia orzechowa / kompresowana figa
Gołąbek z młodym szpinakiem / espuma z młodym szpinakiem / boczniaki sous vide / sos z białego wina
Panna Cotta malinowa / ziemia z białej czekolady / suszone maliny / lody zabajone

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Dziś otwarcie wielkiego outletu w Krakowie. Zajrzeliśmy do środka!

Dziś otwarcie wielkiego outletu w Krakowie. Zajrzeliśmy do środka!

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone

Polecamy

Gala Finałowa Polska Miss Województwa Małopolskiego blisko. Zobaczcie sesję zdjęciową

Gala Finałowa Polska Miss Województwa Małopolskiego blisko. Zobaczcie sesję zdjęciową

Trwa wielka wyprowadzka. Pracownicy muzeum opuszczają Zamek Żupny w Wieliczce

Trwa wielka wyprowadzka. Pracownicy muzeum opuszczają Zamek Żupny w Wieliczce

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone

Hutnicy wyszli na ulice Warszawy. Tysiące miejsc pracy zagrożone