
Nine Kitchen, Miodowa 9
A:
Seafood chowder
Zestaw 13 sztuk Sushi
Uramaki z krewetką w tempurze
Futomaki z tatarem z łososia
Hosomaki z warzywami
Tropikalna Tapioca
B:
Wegetariańskie summer rolls z sosem
Wegetariański zestaw 13 sztuk Sushi
Uramaki z batatem i hummusem edamame
Futomaki ze szparagiem w tempurze i sosem kabayaki
Hosomaki warzywne
Tropikalna Tapioca

Gąska, Limanowskiego 1
A:
Gęsina wolno gotowana, zapiekana z konfiturą z czerwonej cebuli i podana na bagietce korzennej
Polędwiczka wieprzowa w winie marynowana na borowikach w śmietanie z kaszą burakiem barwioną i groszkiem cukrowym
Ciasto czekoladowe z lodami bazyliowymi własnego wyrobu
B:
Kumpir z twarożkiem, czosnkiem niedźwiedzim i dymką
Gołąbki z modrej kapusty nadziewane kaszą gryczaną z warzywami na sosie z duszonych kurek
Ciasto czekoladowe z lodami bazyliowymi własnego wyrobu

Hilton Garden Inn, Konopnickiej 33
A:
Consomme z pomidorów
z nutą tabasco i chrzanu, podane z mozzarellą marynowaną w pesto
Filet z kaczki w sosie z czarnego bzu,
podany z pikantna surówka z czerwonej kapusty i prażonych orzechów ziemnych oraz z ziemniaczanymi gnocchi
Tarta migdałowa z orzechami,
podana z glazurowana w syropie kawowym gruszką
B:
Consomme z pomidorów
z nutą tabasco i chrzanu, podane z mozzarellą marynowaną w pesto
Stek z miecznika,
podany z risotto z pomidorami i świeżymi ziołami
Tarta migdałowa z orzechami,
podana z glazurowana w syropie kawowym gruszką

Magnifica, Jugowicka 10c
A:
Krem z batatów i papryki z łososiem i serem korycińskim, salsa z rzodkiewki
Cielęcina duszona w winie ze szparagami, tarta porowo-serowa z czarnuszką, pasta z czarnej fasoli z oliwkami
Mango panna cotta z chia, czekolada, rabarbar piklowany
B:
Krem z batatów i papryki z łososiem i serem korycińskim, salsa z rzodkiewki
Soczewica duszona z warzywami i wędzonym tofu, orzechy, guacamole, chrupiący ryż
Mango panna cotta z chia, czekolada, rabarbar piklowany