
Del Papa, św. Tomasza 6
A: Carpaccio z marynowanego buraka z kozim serem i kremem balsamicznym
Zielone risotto z gorgonzolą, groszkiem, szpinakiem i pianką imbirową
Mus limonkowy w chrupiącym, kakaowym koszyczku
B: Krem z białych warzyw z chipsem z pancetty z sosem balsamicznym
Eskalopki z indyka na różowym risotto z espumą szałwiową
Sorbet malinowy z limoncello i miętą

Ed Red, Sławkowska 3
A: Bisque z homara z kiełbasą z sezonowanej wołowiny
Żebro wołowe short rib z sałatką kapusław i sosem bbq
Ciasto makowe z kremem pomarańczowym
B: Kaszanka z jabłkiem na grzance
Długo pieczony rostbef Hereford z homarowym sosem holenderskim
Czekoladowy salceson z bakaliami

Edo, Miodowa 8
A:
ZESTAW SUSHI /8szt/
1szt NIGIRI SAKE /łosoś/
3szt FUTOMAKI EBI PANKO /krewetka w panko, ogórek, oshinko, sałata, sos spicy mayo, tobiko, sezam/
4szt URAMAKI GRAVADLAX /łosoś marynowany na styl skandynawski, ogórek, serek kremowy, szczypiorek/
TANTANMEN RAMEN 470g
Bulion z dodatkiem oleju chili oraz pasty sezamowej, serwowany z dodatkiem mielonego mięsa wieprzowego, pszennym makaronem, jajkiem, grzybami shimaji, kapustą pak choy i cebulką dymką.
LODY MOCHI 2szt
Japońskie lody w otoczce z ciasta ryżowego, w dwóch azjatyckich smakach.
B:
TEMPURA WARZYWNA 8szt.
Szparagi oraz warzywa sezonowe, smażone w japońskim cieście tempura na głębokim tłuszczu.
ŻÓŁTE CURRY Z TOFU 320g
Żółte, kremowe, tajskie curry z kawałkami świeżego tofu, cukinii, bakłażana oraz pomidorków cherry, w lekko pikantnej odsłonie. Serwowane z ryżem.
LODY MOCHI 2szt
Japońskie lody w otoczce z ciasta ryżowego, w dwóch azjatyckich smakach.

Folk, Piastowska 22
A: Pierożki z golonką i chrzanem
Udko gęsi confit, sos wiśniowy, domowe kopytka, dzika pieczarka
Torcik czekoladowo-orzechowy
B:
Pierożki z soczewicą
Bakłażan faszerowany warzywami, zapiekany z serem wegańskim, sos pomidorowo-paprykowy
Torcik czekoladowo-orzechowy