
Boscaiola, Szewska 10
A:
Carpaccio z tuńczyka z kaparami, oliwkami i sezamem
Pierś z kurczaka z szynką parmeńską, gnocchi ziemniaczanymi i dzikim brokułem
Sorbet malinowy
B:
Carpaccio z tuńczyka z kaparami, oliwkami i sezamem
Pierś z kurczaka z szynką parmeńską, gnocchi ziemniaczanymi i dzikim brokułem
Sorbet malinowy

Corleone, Poselska 19
A:
Bulion z kaczki z kluseczkami
Cannelloni z pikantnym salami i pieczoną papryką
Tort bezowy z owocami
B:
Carpaccio z cukinii z fetą, suszonymi pomidorami i rukolą
Lasagnette z warzywami i ricottą
Tort bezowy z owocami

Corse, Poselska 24
A:
Carpaccio z ozorków cielęcych z sosem tuńczykowym i maślaną grzanką
Glazurowany boczek z puree z czerwonej kapusty, podany z pieczonym ziemniakiem i piklami z ogórka i rzodkiewki
Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone, podane z sosem malinowym z limonką
B:
Krem brokułowy z karmelizowaną gruszką i paloną gorgonzolą
Tadżin z bakłażana i suszonych owoców, podany z miętowym kuskusem i kiszoną fasolką szparagową
Ciasto marchewkowe z kremem mascarpone, podane z sosem malinowym z limonką

Four, Szujskiego 4
A: Zupa kminkowa z lanym ciastem
Ozorek wołowy w sosie chrzanowym, kluski ziemniaczane, galaretka z kiszonego ogórka
Sernik z kaszy jaglanej
B:
Pierogi ruskie wegańskie
Gołąbek z soczewicą i tofu w bulionie z boczniaków
Sernik z kaszy jaglanej