Finał konkursu odbędzie się 11 września. Do 6 września należy w biurze stowarzyszenia zgłosić przepis na swoją potrawę (pocztą, mailem lub osobiście), zaś z gotowym smakołykiem trzeba będzie stawić się w dniu finału w Bacówce Biały Jeleń w Iwkowej.
Walory smakowe i inne oceni jury, które po rozstrzygnięciu zaprosi wszystkich na degustację. Dla autorów najciekawszych potraw będzie 14 nagród rzeczowych o wartości 150 zł każda. Dodatkowo informacje o każdej z wyróżnionych potraw oraz jej autorze znajdą się w śliwkowej książce kulinarnej, która ukaże się w przyszłym roku. O szczegóły można pytać pod numerem telefonu 14 684 45 49.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?